Säsongen 2020

04.09.2020

Har du och dina vänner eller kollegor inte setts på ett tag, alla jobbat hemma? Varför inte ta en eftermiddag med en stadsvandring. Bra sätt att återknyta kontakten med dina kollegor och vänner. Håll avstånd, men lär av historien så blir vi ännu bättre rustade för framtiden. Boka in en stadsvandring med guide som aktivitet för gruppen. Vi ses.

Säsongen 2020 för guider närmar sig sitt slut och hösten står för dörren. Det har onekligen varit en annorlunda turistsäsong och för oss guider. Kryssningsfartygen har alla ställt in sina anlöp till Stockholm och stadsvandringar har långsamt kommit igång efter sommaren.

Planerar nu inför säsongen 2021 med nya stadsvandringar och guideturer. Redan har ett stort antal kryssningsfartyg anmält intresse för anlöp 2021. Innebär att vi kommer igång något i alla fall och kan se framtiden an med tillförsikt.

Ledsamt dock att flera av favoritbutikerna på Österlånggatan  har sett sig tvungna att stänga igen. Håller tummarna för alla er andra på Österlånggatan att det nu vänder. Kämpa på.