Om mig 

Om mig

Min verksamhet, erfarenhet och kunskap

Auktoriserad Turistguide i Stockholm, medlem i

  • FSAG (Föreningen Stockholms Auktoriserade Guider)
  • WFTGA (World Federation of Tourist Guide Associations).
Som auktoriserad Stockholms guide erbjuder jag och genomför stadsvandringar och guidade turer. Populäraste turerna är Historiska Gamla Stan och Söders höjder. Mestadels har det varit företag som i samband med kick-off, kundträff eller annat evenemang anlitar mig som guide. Även privata grupper i samband med fest eller när släkt är på besök och en grupp av vänner som vill samlas för en gemensam stadsvandring. Ett roligt alternativ till dagen när man vill samlas för en gemensam upplevelse.

Som guide har jag även uppdrag för turistgrupper som kommer via de stora kryssningsfartygen men även mindre grupper från de olika hotellen i stan.

Född och uppvuxen i Malmö men Södermalmsbo sedan många år. Utbildad jurist från Lunds Universitet och efter varierade roller inom bank- och finanssektorn idag aktiv som konsult med fokus som expert inom AML (regelverket runt förhindrande av penningtvätt och finansiering av terrorism) samt GDPR (dataskydd). För mer information om mina olika konsult-uppdrag se min LinkedIn profil.

Bor på Södermalm med min make Patrik - mitt stöd i allt, tillsammans med våra två hund Snobben. 
När det ges tid är favorit sysselsättningen att umgås med och leka med mina underbara barnbarn Charlie och Oscar.

Tack till Michaela, Désirée och Erik, som hjälpt mig att skapa denna hemsida. Stort tack till er, ni är ju bara bäst! 


Mer information

Vill du veta mer, boka en guidad tur eller stadsvandring eller andra frågor, kontakta mig via email guide.bognas@guidebognas.com

Stebo Consulting Legal Counsel

Jurist som expert inom GDPR (dataskydd) och AML (regelverket mot förhindrande av penningtvätt och finansiering av terrorism). För närvarande uppdrag som Bolagsjurist på Ecster AB