Företagsvandring Serveoffice AB

25.04.2019

Företagsvandring april 2019 för Serveoffice personal och konsulter på Söders höjder. Serveoffice, ett spännande innovativt företag inom interim management. Började med en 30 minuters föreläsning om Stockholms historia, därefter vandrade vi i tre timmar på Söders höjder. Allt från första spåren av staden på Åsön, till medeltiden och krigets härjningar på ön. Fram till 1600 talets utbyggnad, de svåra bränderna, 1700 och 1800 talets misär och arbetarkvarter till rivnings-hystering på 1900-talet.

Senaste blogginlägg i vår blogg

Läs nyheterna från denna vecka
 

Säsongen 2020

04.09.2020

Har du och dina vänner eller kollegor inte setts på ett tag, alla jobbat hemma? Varför inte ta en eftermiddag med en stadsvandring. Bra sätt att återknyta kontakten med dina kollegor och vänner. Håll avstånd, men lär av historien så blir vi ännu bättre rustade för framtiden. Boka in en stadsvandring med guide som aktivitet för gruppen. Vi ses.

I samband med höstens kick off för avdelningen Bankjuridik på Länsförsäkringar AB fick jag äran att genomföra en guidad stadsvandring på Söders höjder. Vandringen avslutades med middag.

Under utveckling

Nästa inlägg. 

Här börjar din text.