Företagsvandring Serveoffice AB

25.04.2019

Företagsvandring april 2019 för Serveoffice personal och konsulter på Söders höjder. Serveoffice, ett spännande innovativt företag inom interim management. Började med en 30 minuters föreläsning om Stockholms historia, därefter vandrade vi i tre timmar på Söders höjder. Allt från första spåren av staden på Åsön, till medeltiden och krigets härjningar på ön. Fram till 1600 talets utbyggnad, de svåra bränderna, 1700 och 1800 talets misär och arbetarkvarter till rivnings-hystering på 1900-talet.

Senaste blogginlägg i vår blogg

Läs nyheterna från denna vecka
 

Efter 2 år av pandemi och nedtonat intresse för att samlas flera stycken för stadsvandringar och guidningar det åter lossnat under 2022 med ökat intresse för att veta mer om Stockholm och stadens historia genom stadsvandringar och guidningar.

Säsongen 2021

11.10.2021

Det har varit relativt lugnt detta år, förhoppningsvis sista året för denna pandemi. Turister börjar så smått återvända till Stockholm och ett ökat intresse för stadsvandringar märks. Fördelen med stadsvandringar är att vi kan hålla lämpligt avstånd, visa respekt men ändå få berätta om Stockholms historia. Det är ju inte första och inte heller...

Under utveckling

Nästa inlägg. 

Här börjar din text.